Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pácok

Rendezés:

Flekken pácok, mert a hús ízesen az igazi

Maga a flekken kifejezés azt jelenti, hogy sült hús. Mégpedig nem is akármilyen, hanem sovány húsból, parázs fölött, rostélyon vagy nyárson sütött hús, aminek tálalása gyakran pálcikákon történik. Természetesen számos más módja is van annak, hogy a tányérunkba kerüljenek a finom, omlós húsok, amelyek különleges ízélménnyel örvendeztetnek meg minket. A tökéletes végeredmény érdekében, a flekken pácok már jó előre legyenek elkészítve. Magának a pác eljárásnak az a lényege, hogy kellemes aromát biztosítson a hússzeleteknek és puhává tegye azokat. Hagyományos értelemben a pác nem más, mint olaj és egymással jól harmonizáló fűszerek keveréke.

Kínálatunkban olyan flekken pácokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel igazán különleges ízeket lehet elérni. Vannak, akik maguk válogatják össze a fűszereket, hogy aztán olajjal összekeverve, azokkal locsolják meg a húsokat, ám sokkal profibb megoldás, ha a pác összeállítását profikra bízzuk. Az általunk kínált flekken pácok minőségi alapanyagokat tartalmaznak. A fűszerek tökéletesen kiegészítik egymást, ezzel egy olyan ízkavalkádot alkotva, amit házilag nem biztos, hogy elő lehet állítani. Kínálatunk egyik különlegessége a barbecue pác, ami tipikus édeskés-savanykás ízt kölcsönöz a húsoknak. Összetevői között szerepel a barnacukor, a mustár és sok más válogatott alapanyag, amelyek csirke- és sertéshúson is nagyon finomak. Amennyiben maximálisan szeretné kiélvezni a pácok nyújtotta ízhatásokat, legalább 3 órán keresztül hagyja állni benne a szeleteket, így kellőképpen meg tudják szívni magukat.